Hasbro ελλάς

Μερικές σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με το στοίχημα

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία είναι απαραίτητο να προσέξουμε, στην περίπτωση που θα θέλαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί στην αναζήτηση παιχνιδιών για το στοίχημα με σκοπό να εξασφαλίσουμε πιο πολλά λεφτά. Το στοίχημα ίσως να εμφανίζεται εύκολο σαν παιχνίδι, αλλά αποδεικνύεται ιδιαίτερα απαιτητικό τις στιγμές που επιθυμούμε να είναι παράλληλα θετικό οικονομικά, πέρα από ψυχαγωγικά. Επομένως σας ζητάμε την προσοχή σε μερικές συμβουλές και σας εξηγούμε επτά ουσιαστικές προτάσεις. Έτσι:

Μελετήστε τις ομάδες τις οποίες βρίσκετε.

Μελετήστε τις ομάδες, «ξεθάψτε» τα δυνατά τους στοιχεία και τα προβλήματά τους, τα τελικά σκορ τους εντός και εκτός έδρας και διαμορφώστε μια εικόνα αντίστοιχα. Είναι καλή πρακτική να αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές στην ομάδα από τη μια χρονιά στην άλλη, καθώς οι παίκτες γίνονται πιο μεγάλοι σε ηλικία, αποχωρούν με μετακινήσεις για άλλα πρωταθλήματα και οι προπονητές αποχωρούν και ξανάρχονται. Οι απρογραμμάτιστες αλλαγές προς το καλό ή το αρνητικό είναι αρκετά δεδομένες από σεζόν σε σεζόν στα περισσότερα συλλογικά σπορ.

Ποντάρετε σε ομάδες οι οποίες επιδιώκουν τη νίκη.

Πολλές στιγμές μια ομάδα δεν επιτυγχάνει το μέγιστο των αγωνιστικών της δυνατοτήτων και κάποιες άλλες παρουσιάζεται με ιδιαίτερα μεγαλύτερη διάθεση και αποφασιστικότητα απ’ ότι μαρτυρούν τα προηγούμενα ματς της, ιδίως σε κρίσιμους αγώνες. Ανακαλύψτε πόσο σημαντικό εμφανίζεται ένα ματς για κάποια ομάδα. Όταν κάποια ομάδα έχει προκριθεί π.χ. στα πλέιοφ του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ, ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα πιο αγωνιστική και παθιασμένη απ’ ότι σε κάποιον απλό αγώνα του πρωταθλήματος που έχει πραγματοποιηθεί. Το ίδιο πραγματοποιείται και όταν ένας αγώνας θεωρείται «μονόδρομος», στην περίπτωση για παράδειγμα που μια ομάδα χάνοντας το παιχνίδι υποβιβάζετε ή όταν επιδιώκει να πάρει τη ρεβάνς για μια χαμένη μάχη κατά τον πρώτο γύρο.

Μην αναζητάτε τις ήττες.

Τα κακότυχα σερί θεωρούνται αναπόφευκτα στην καθημερινότητα κάποιου παίκτη που ασχολείται με το στοίχημα. Μην γκρινιάζετε και μην χάνετε την ψυχραιμία σας και κάνετε το λάθος να επικυρώσετε μεγάλα ποσά με σκοπό να ξανακερδίσετε κάποιες από τα χαμένα σας. Από την άλλη, κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τακτική σας και να ελαττώσετε τα ποσά τα οποία στοιχηματίζετε, έως ότου να ξεκινήστε να κερδίζετε ξανά. Να μην ξεχνάτε ότι εδώ θεωρείται το πιο μεγάλο λάθος που ενδέχεται να πραγματοποιήσει ένας θαυμαστής του στοιχήματος. Από το σημείο που θα αρχίσετε να ξανακερδίζετε, μεγαλώστε τα στοιχήματά σας, όμως μην παρεκτρέπεστε. Είναι τυχερό, όπως τα κακά σερί μη κερδισμένων πονταρισμάτων, έτσι και τα σερί των θετικών στοιχημάτων κάποτε δεν έχουν συνέχεια.

Τοποθετήστε το στοίχημά με το μυαλό αλλά όχι με την καρδιά.

Οι εκτιμήσεις επικράτησης κάποιας ομάδας οφείλουν να προκύπτουν από αθλητικά δεδομένα και όχι υποκειμενικά. Μην τοποθετείτε στοιχήματα στην νίκη μιας ομάδας με κριτήριο και μόνο λόγω του ότι είναι η συμπαθής σε σας, χωρίς να σκέφτεστε τις πραγματικές δυνατότητες επικράτησης. Οφείλετε να είστε επιλεκτικοί και να θυμάστε πως οι ουσιαστικές στοιχηματικές ευκαιρίες δημιουργούνται από κάποιον μικρό αριθμό αγώνων. Αν επιθυμείτε να τοποθετείτε στοιχήματα σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος κάθε εβδομάδα, να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο. Μάλλον είναι πιο σωστό να διαλέξετε καλύτερα να καταθέσετε κάποιο δελτίο ΠΡΟΠΟ!

Ψάξτε σωστές αποδόσεις.

Εάν θα θέλατε να είστε επιτυχημένοι στο στοίχημα καλό θα ήταν να προτιμάτε σημεία τα οποία να αξίζουν την απόδοσή τους. Τούτο σημαίνει να βρίσκετε «πραγματικές» αποδόσεις για τους αγώνες σας. Αν πιστεύετε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλιθέα αξίζει περίπου 1,30 και κάποια στοιχηματική σελίδα προσφέρει τη νίκη στο 1,50, στην περίπτωση αυτή έχετε ανακαλύψει μια άριστη επιλογή. Στο παράδειγμα αυτό ο λόγος κινδύνου και εν δυνάμει κέρδους βρίσκεται υπέρ σας, κάνοντας την επικράτηση του «μεγάλου» σε μια δυνατή επιλογή.

Τοποθετήστε στοιχήματα κόντρα στην κοινή γνώμη.

Διάφορες ομάδες έχουν στενούς υποστηρικτές είτε είναι φίλαθλοι, είτε αθλητικογράφοι. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα αποτελούν αυτού του είδους παραδείγματα. Τις πιο πολλές φορές υπάρχουν εμφανώς ανεβασμένες αποδόσεις στα πονταρίσματα εναντίον τους, καθώς οι στοιχηματικές εταιρείες προσαρμόζουν τις αποδόσεις τους με τέτοιο τρόπο που απεικονίζει το αναμενόμενο αποτέλεσμα από τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτόν, ο «αδύνατος» «παίζει» σε υψηλότερες αποδόσεις απ’ ότι πραγματικά θα έπρεπε να έχει.

Έμφαση τους τραυματισμούς.

Όχι δεν πρόκειται να τραυματιστείτε παίζοντας στοίχημα… Εννοούμε τους τραυματισμούς των παικτών των δύο ομάδων ενός αγώνα. Μάθετε για τους τραυματισμούς, αλλά μην υπερβάλετε. Αντιληφθείτε τη σπουδαιότητα και το ρόλο ενός παίκτη στον σύλλογο και την ποιότητα των αναπληρωματικών. Να ξέρετε ότι πολλές φορές οι λιγότερο δημοφιλείς παίκτες διαθέτουν την ποιότητα και ιδιαίτερα τη διάθεση να καλύψουν τις ελλείψεις στη βασική ενδεκάδα και να καθιερωθούν, συνεπώς κάποιες φορές είναι λογικό στοιχηματίσουμε σε κάποια ομάδα όταν είναι εκτός πλάνου ο δημοφιλέστερος της παίκτης. Κάποιες φορές αντιδρούμε με υπερβολές στους τραυματισμούς και βρίσκουμε υψηλές αποδόσεις σε ανάλογες καταστάσεις. Παρόλα αυτά, να παραμένετε προσεκτικοί σε περιπτώσεις όπου είναι απόντες περισσότεροι από ένας εντεκαδάτοι παίκτες ή ο αρχηγός κάποιας ομάδας.

Το αθλητικό στοίχημα είναι σίγουρα ένας ιδιαίτερος τρόπος να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας και ίσως να κερδίσετε ορισμένα επιπλέον λεφτά. Δώστε έμφαση παιχνίδι σας, καταγράψτε τις λεπτομέρειες και επισκεφθείτε κάθε μέρα σελίδες με προγνωστικά (betting tips) και πληροφορίες, αν θέλετε να είστε συνέχεια ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.


©  www.wapr.net
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος
| περιηγηθείτε χάρτη της τοποθεσίας